KVALITETSSIKRING

 Hvorfor er vores olie så god?

 

Vores olie er et bredspektret destillat raffineret fra Hamp ekstrakt. Det produceres i Oregon USA.

 

Produktet raffineres fra hampekstrakter gennem to processer: THC fjernelse og destillation. Ved at stoppe forfining ved destillation kan vores produkter opretholde andre fotokemikalier fra hampen, såsom mindre cannabinoider, der forbliver i materialet.

 

Den produktspecifikke olie skal indeholde mellem 87-92% CBD og også minimum 5% af andre yderligere mindre cannabinoider såsom CBG, CBC, CBDA osv. Denne rige blanding af andre fotokemikalier (cannabinoider, flavonoider, terpenoider osv.) Men med ikke -detekterbar (ND) THC, er fremstillet ved hjælp af proprietær metode og teknologi, dette er blevet udviklet gennem mange års forskning. At have denne blanding af fotokemikalier på dette styrkeniveau, mens fjernelse af THC gør dette produkt til den mest ønskelige olie at bruge til at fremstille færdige produkter på markedet. CBD-forbindelserne fungerer synergistisk, og når de er sammen, er summen større end deres individuelle dele.

 

Vores producent var den første licenserede ekstraktor i Californien. De er videnskabsledede, veteraner fra cannabis, farmaceutisk og tech industri, deres mål er konstant at skubbe grænserne for fordelene ved denne plante gennem deres multi-million pund faciliteter over vestkysten af USA.

 

Udover produktets indhold er det også det sikreste på markedet. Al biomasse, der kommer ind i nogen af ​​BAS-faciliteterne, testes, før det ankommer, og alt slutprodukt testes, før det forlader. Produktet testes derefter af en uafhængig tredjeparts-tester for at sikre sikkerhed og styrke. De udførte test er pesticid, styrke, mikrobiel og resterende opløsningsmidler.

 

Er det en fuld spektrumolie?

 

Kort sagt, ja! Vores destillat er fuldt spektrum. Dette henviser til det faktum, at det indeholder cannabinoider, terpenoids og andre phyotokemikalier fra hampplanten.

 

Men med fjernelse af THC refererer vi til produktet som et bredt spektrumdestillat, dette er for at gøre det helt klart, at THC er blevet fjernet.