Generelle vilkår og betingelser (AGB'er)

De generelle vilkår og betingelser regulerer brugen af ​​hjemmesiden mellem brugeren ('dig' eller 'din' og www.naturecan.dk ('hjemmesiden') og dit forhold til: 

(i) Naturecan Ltd. hvis registrerede adresse er Bank Chambers, Stockport, SK1 1AR, UK  .

MOMS: GB-33046461635
Virksomhedsnummer: 11973527

E-mail: support-dk@naturecan.com
Telefon: +4915201016539

('Vi' eller 'vores').  Læs vilkårene og betingelserne nøje, da de vedrører dine lovbestemte rettigheder og forpligtelser. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, skal du afstå fra at få adgang til eller bruge webstedet. Hvis du har spørgsmål om vilkårene, bedes du kontakte os. 

1. Aftale

  Ved at bruge hjemmesiden accepterer du at overholde vilkårene og betingelserne. 

  2. Ændringer

   Vi forbeholder os ret til: 

   Revidere vilkårene og betingelserne fra tid til anden. Ændringer vil blive annonceret i form af en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden.

   Det er dit ansvar at tage sådanne ændringer til efterretning.

   Ændringerne gælder for brugen af ​​hjemmesiden, efter at vi har givet den relevante underretning. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår og betingelser, skal du ikke længere bruge webstedet.

   Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden efter ændringernes ikrafttræden, forpligter du dig til at overholde de nye vilkår og betingelser ved at bruge dette. Vi forbeholder os retten til midlertidigt eller permanent at ændre eller fjerne dette websted og materialet på det (eller dele af det) uden varsel. Ved at bruge hjemmesiden bekræfter du, at vi ikke er ansvarlige over for dig for ændringer eller sletninger på hjemmesiden eller dets indhold. 

   3. Registrering

   Du giver os:

   • at kun bruge de købte produkter på dette websted til eget brug og ikke at videresælge dem. Du skal straks underrette os om ændringer i dine personlige data ved at rapportere dem til vores kundeserviceafdeling via e-mail support-dk@naturecan.com
   4. Fortrolighedspolitik

    Vi behandler alle personlige data fortroligt og bruger dem udelukkende i overensstemmelse med vores databeskyttelsesretningslinjer . 

    Når du handler på dette websted, beder vi dig om at indtaste personlige oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Vi bekræfter, at vi har disse oplysninger i overensstemmelse med den registrering, vi har hos UK Data Commissioner's Office.

    5. Beskyt din sikkerhed

    For at sikre, at dit kredit-, betalingskort- eller betalingskort ikke bruges uden din tilladelse, verificerer vi navnet, adressen og andre personlige oplysninger, du giver, når du afgiver din ordre ved hjælp af relevante tredjepartsdatabaser.

    Vi tager risikoen for onlinesvindel meget alvorligt. Bedrageri relateret til kreditkorttransaktioner øges. Vi gør derfor alt for at sikre, at alle ordrer kontrolleres grundigt i forhold til de allerede leverede oplysninger. Vi kan derfor kontakte dig for at udføre yderligere sikkerhedskontrol, og vi beder dig om at samarbejde om sådanne kontroller. Vi tolererer ikke falske transaktioner og rapporterer dem til de relevante myndigheder.

    Ved at acceptere disse vilkår og betingelser accepterer du, at sådanne anmeldelser gennemføres.

    Når du gennemfører disse anmeldelser, kan de oplysninger, du giver, muligvis blive delt med et registreret kreditrapporteringsbureau, der muligvis registrerer disse oplysninger. Vi forsikrer dig om, at dette kun gøres for at bekræfte din identitet. En kreditkontrol udføres ikke, og din kreditvurdering påvirkes heller ikke af den. Alle oplysninger, du giver, vil blive brugt strengt og med den største sikkerhed i overensstemmelse med UK Data Protection Act 1998.

    6. Overholdelse

     Webstedet kan kun bruges til lovlige formål og på en lovlig måde. Du accepterer at overholde alle gældende love, vedtægter og retningslinjer vedrørende webstedet og dets anvendelse. Du forpligter dig til at undlade at gøre følgende på hjemmesiden:

     Upload eller transmittere computervirus eller lignende, der ville afbryde, forringe eller stoppe den normale drift af en computer; uploade eller overføre via hjemmesiden ethvert materiale, der indeholder ærekrænkelse, fornærmelse eller bandeord;

     7. Erstatning for skader

      Du accepterer at påtage sig al skade og beskytte vores medarbejdere, ledere og leverandører mod påstande, tab, omkostninger og udgifter, herunder juridiske omkostninger, hvis du overtræder vores vilkår og betingelser eller andre forpligtelser, der opstår som følge af din brug af webstedet. eller af en anden, der har brugt dine personlige oplysninger.

      8. Tredjepartslinks

       Som en service til vores kunder kan dette websted også indeholde links til andre websteder eller materiale, der er uden for vores kontrol. Vi påpeger, at vi ikke er ansvarlige for sådanne websteder eller materialer, vi kontrollerer eller godkender dem ikke. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksis, indholdet på sådanne websteder eller for nogen skade, tab eller krænkelse, der måtte opstå i forbindelse med brugen af ​​eller tillid til sådanne reklamer, indhold, produkter, materialer eller tjenester på sådanne eksterne websteder eller ressourcer.

       9. Ordrer

        Alle ordrer er betinget af accept og tilgængelighed. Hvis de bestilte produkter ikke er tilgængelige, får du besked via e-mail (eller på anden måde, hvis der ikke er angivet en e-mail-adresse). Du har derefter mulighed for at vente, indtil varen er tilgængelig igen eller at annullere din ordre.

        Ordrer, du afgiver, behandles som et tilbud om at købe varerne eller tjenesterne fra os, og vi er til enhver tid berettiget til at afvise sådanne tilbud. Du anerkender, at en automatisk bekræftelse af modtagelsen af ​​din ordre, som du muligvis modtager fra os, ikke betyder, at vi accepterer dit tilbud om at købe varer eller tjenester, der er annonceret på vores websted. En kontrakt indgås mellem dig og os, når vi (i) debiterer dit kredit- eller betalingskort eller din PayPal-konto eller (ii) sender varerne til dig eller begynder at levere tjenesterne (alt efter hvad der er senere) . På dette tidspunkt sender vi dig en e-mail, der bekræfter, at kontrakten er indgået. 

        Vi tager alle rimelige skridt til at håndtere detaljerne i din ordre og betaling sikkert, forudsat at dette er inden for vores indflydelsessfære. Medmindre der er uagtsomhed fra vores side, er vi dog ikke ansvarlige for eventuelle tab, du måtte lide, hvis en tredjepart får uautoriseret adgang til data, som du har givet, når du åbner eller bestiller via vores websted.

        De produkter, der sælges på webstedet, er ikke beregnet til videresalg eller distribution. Vi forbeholder os ret til at annullere ordrer og / eller blokere konti, hvis vi mener, at produkter bestilles i strid med denne bestemmelse.

        Du er ansvarlig for varerne med levering til den adresse, du har angivet på bestillingstidspunktet. Vi udelukker ansvar, hvis du har indtastet en forkert leveringsadresse, eller hvis du ikke samler varerne fra den leveringsadresse, du har angivet.

        10. Fortrydelsesret

         Hvis du har købt varerne eller tjenesterne som forbruger (dvs. til privat brug i modsætning til kommerciel brug), har du juridisk ret til at trække dig tilbage fra kontrakter indgået med os inden for 14 dage efter modtagelse af varerne eller tjenesterne ('fortrydelsesperiode').

         Hvis du opsiger en kontrakt inden fortrydelsesfristen, bedes du læse vores vilkår og betingelser for returret .

         Kontakt os på support-dk@naturecan.com for at returnere dele af ordren eller hele ordren

         11. Pris og betaling

          Alle priser, der vises på webstedet, inkluderer moms (hvis relevant) til den aktuelle sats og er korrekte på det tidspunkt, hvor oplysningerne indtastes i systemet. Vi forbeholder os dog ret til at ændre priser til enhver tid uden varsel.

          For leveringsadresser uden for Storbritannien kan der opkræves importafgifter og skatter (inklusive moms), når en forsendelse når bestemmelseslandet. Sådanne ekstra gebyrer er dit ansvar. Bemærk, at toldpolitikker og -praksis kan variere meget fra land til land. Vi anbefaler, at du kontakter din lokale toldmyndighed for mere information.

          Bemærk, at hvis produkter sendes fra lande uden for Storbritannien, kan grænseoverskridende forsendelser kontrolleres og inspiceres af toldvæsenet. Med hensyn til de produkter, der sendes til en adresse uden for Det Forenede Kongerige, er du som importør af produkterne ansvarlig for at sikre, at produkterne overholder lovene og reglerne i bestemmelseslandet for produkterne. 

          Betalinger kan foretages med ethvert almindeligt kredit- eller betalingskort, og hvis det er tilgængeligt via din PayPal-konto eller ved øjeblikkelig overførsel. Din konto debiteres med det beløb, der skal betales, før varerne sendes, eller tjenesten leveres. Når du handler med dit kreditkort, tilbageholdes et beløb på 0,01 £, indtil kortudstederen bekræfter din  betaling.

          I det usandsynlige tilfælde, at prisen, der vises på kassen, er forkert, og vi bestemmer dette inden vi accepterer din ordre i henhold til punkt 9, er vi ikke forpligtet til at sælge varerne til den viste pris. Vi stræber altid efter nøjagtigheden af ​​varepriserne på vores hjemmeside. Der kan dog lejlighedsvis opstå fejl. Hvis vi opdager en fejl i prisen på varer, du har bestilt, underretter vi dig hurtigst muligt og giver dig mulighed for at bekræfte din ordre til den korrekte pris eller annullere den. Hvis du annullerer din ordre, men allerede har betalt for varerne (og hvis de endnu ikke er sendt), modtager du fuld refusion.

          Du bekræfter hermed, at du er ejer af kredit- / betalingskortet eller den anvendte PayPal-konto eller bankkonto. Alle kredit- / betalingskort er underlagt valideringskontrol og autorisationer fra kortudstederen. Hvis udstederen af ​​dit betalingskort af en eller anden grund ikke godkender betaling til os eller nægter at gøre det, er vi ikke ansvarlige over for dig for forsinkelse eller manglende levering.

          Hvis din betaling med et betalingskort (f.eks. Direkte betaling eller kreditkort) ikke kunne behandles med succes, forbeholder vi os retten til at prøve igen. Vi meddeler dog dette mindst 48 timer i forvejen via e-mail til din lagrede e-mail-adresse. Hvis du ikke vil prøve at debitere igen, skal du annullere din ordre inden for 48 timer efter modtagelse af den via e-mail.

          Du kan kun bruge en rabatkode pr. Ordre. Hvis du bruger mere end en rabatkode, forbeholder vi os retten til ikke at acceptere ordren.

          Vi tillader dig kun at bruge rabatkoder i overensstemmelse med de gældende bestemmelser. Disse kan omfatte bestemmelser vedrørende din ret til at bruge dem eller en maksimal ordreværdi. Gør dig fortrolig med disse vilkår, inden du bestiller. Vi forbeholder os ret til at afvise eller annullere ordrer, der ikke overholder disse bestemmelser, selvom dit kredit- / betalingskort allerede er blevet debiteret. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem de bestemmelser, der gælder for rabatkoderne og disse GTC, gælder bestemmelserne for rabatkoden. En udgave af bestemmelserne for rabatkoden kan rekvireres fra vores kundeservice via e-mail eller telefon.

          Klarna

          I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmuligheder. Betalingen skal foretages til Klarna:

          • Pay Later 14

          Klik her for at få flere oplysninger og Klarnas brugsbetingelser. Du kan finde generelle oplysninger om Klarna her. Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove og som anført i Klarnas privatlivspolitik.

          12. Berettigelse til at købe

           For at købe produkter på dette websted og til at indgå kontrakt med dette websted i henhold til engelsk lov skal du:

           Ved at købe vores produkter og tjenester bekræfter du over for os, at du er mindst 18 år gammel og giver os tilladelse til at modtage oplysninger (og opdaterede oplysninger) fra tredjeparter, herunder men ikke begrænset til dit debet- eller kreditkortnummer eller kreditrapporter til at godkende din identitet, dit kreditkort for at få din kreditkortgodkendelse og godkende individuelle køb. 

           13. Immaterielle rettigheder

            Indholdet på hjemmesiden er beskyttet af ophavsret, varemærker, databasebeskyttelsesrettigheder og andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Du anerkender, at materialet og indholdet, der leveres som en del af webstedet, forbliver hos os eller vores licensgivere.

            Du er berettiget til at hente indholdet på hjemmesiden op og vise det på en computerskærm, gemme indholdet i elektronisk form på disken (men ikke på servere eller andre lagerenheder, der er forbundet til et netværk) eller til at udsende dette indhold til din private, ikke-kommercielle brug forudsat at du holder alle meddelelser om ophavsret og ejendomsret intakte. Du er ikke autoriseret til at reproducere, ændre, kopiere, distribuere eller bruge til kommercielle formål materialerne eller indholdet på hjemmesiden på nogen anden måde.

            14. Ansvarsbegrænsninger

             Hjemmesiden leveres "som den er" og afhænger af tilgængelighed. Ingen erklæringer eller garantier, udtrykkelige eller stiltiende, fremsættes med hensyn til webstedet og dets anvendelse. Du anerkender, at vi ikke kan garantere eller være ansvarlige for sikkerheden eller databeskyttelsen på hjemmesiden eller for de oplysninger, du har givet. Du bærer risikoen forbundet med brugen af ​​Internettet.

             Mens vi bestræber os på at sikre, at materialet på webstedet er fejlfrit, velrenommeret og af god kvalitet, kan vi ikke påtage os noget ansvar, hvis dette ikke er tilfældet. Vi er ikke ansvarlige for ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger eller for de resultater, der opstår ved brugen af ​​sådanne oplysninger, eller for tekniske problemer, når du bruger hjemmesiden. Hvis vi får besked om, at materialet på webstedet er unøjagtigt, vil vi forsøge at rette det så hurtigt som muligt.

             Vi afviser især ethvert ansvar i forbindelse med følgende:

             I det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for følgeskader eller tilfældige skader (begge udtryk omfatter uden begrænsning rent økonomiske tab, tab af fortjeneste, tab af forretning, tab af forventede besparelser, spildte udgifter, tab af privatlivets fred og tab af data) eller andre indirekte, særlige eller straffende skader, der opstår som følge af eller er relateret til webstedet.

             15. Klausul om adskillelse

              Hvis individuelle bestemmelser i disse vilkår og betingelser er ulovlige, ugyldige eller umulige af anden grund, forbliver effektiviteten og gennemførligheden af ​​de resterende vilkår og betingelser upåvirket.

              16. Afkald

               Et frafald fra vores side kan på ingen måde opfattes som et frafald af rettigheder på grund af tidligere eller efterfølgende overtrædelser af bestemmelserne.

               17. Hele aftalen

                Disse vilkår og betingelser er grundlaget for enhver forståelse mellem dig og os.

                18. Ret og retspraksis

                 Vilkårene og betingelserne er beregnet til at blive reguleret i overensstemmelse med lovgivningen i England og Wales, og eventuelle tvister vil kun blive løst ved en engelsk domstol.

                 19. Anmeldelser

                  Når du indsender en anmeldelse, giver du os en ikke-eksklusiv, royaltyfri, evig, uigenkaldelig og fuldt underlicenseret ret til at bruge, reproducere, ændre, tilpasse, offentliggøre, oversætte, oprette, distribuere og vise kreative designs. Dette gælder overalt i verden og i enhver marketingkanal.

                  Du giver www.naturecan.dk  og underlicensierede personer   ret til at bruge det navn, du har givet i forbindelse med dette indhold. 

                  Du accepterer, at du giver afkald på din ret til at blive identificeret som forfatter til denne anmeldelse og din ret til at gøre indsigelse mod den negative behandling. 

                  Du accepterer at udføre alle yderligere handlinger for at opfylde de ovennævnte rettigheder via  www.naturecan.dk  inklusive udførelse af gerninger og dokumenter på vores anmodning.

                  Du erklærer og garanterer, at du har kontrol over rettighederne til det indhold, du sender; den dag, indholdet eller materialet sendes til  www.naturecan.dk  .

                  20. Konkurrencer / konkurrencer

                   Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår fra tid til anden uden varsel. Reglerne er altid knyttet til disse vilkår og betingelser, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

                   Deltagelse i konkurrencen forudsætter, at deltagerne har læst og forstået betingelserne og er bundet af dem. Alle vores beslutninger er endelige og bindende, og der vil ikke opstå nogen korrespondance.

                   Enhver, der er en medarbejder eller et nærmeste familiemedlem af en medarbejder i Naturecan Ltd. eller enhver anden person, der er direkte relateret til organisationen af ​​den specifikke konkurrence, er udelukket fra deltagelse.

                   Alle deltagere skal være mindst 18 år. Konkurrencerne er kun åbne for tyske beboere.

                   Alle tilmeldinger skal være modtaget senest inden den frist, der er fastsat for konkurrencen. Svarene indtastes ved indsendelse. Intet ansvar påtages for forkert dirigeret, mistet af tekniske eller andre årsager eller modtaget efter fristen.

                   Vi forbeholder os den absolutte ret til at diskvalificere enhver deltagelse i enhver konkurrence uden forudgående varsel, hvis vi overvejer brugen af ​​upassende tekniske midler i tilmeldingen og / eller vi mener, at der er svig.

                   Deltagerne er ansvarlige for deres omkostninger ved adgang til computernetværket.

                   Vi hæfter ikke eller påtager os ansvar for: (i) tab for vinderen eller andre deltagere for overholdelse af disse vilkår og betingelser; (ii) enhver afbrydelse, forsinkelse eller forkert omdirigering af poster (iii) enhver server-, system- eller netværksfejl, funktionsfejl eller utilgængelighed.

                   Vi er arrangør af alle konkurrencer underlagt disse vilkår og betingelser, medmindre andet er angivet.

                   20.1 Priser

                   Hvis en annonceret præmie af en eller anden grund ikke er tilgængelig, forbeholder vi os ret til efter eget skøn at bytte den til en lignende præmie af samme eller større værdi.

                   Der tildeles kun en præmie pr. Husstand.

                   Ingen kontanter eller andre alternativer til præmien vil blive tilbudt, og præmier kan ikke overføres.

                   20.2 Meddelelse

                   Vinderen bestemmes tilfældigt ud fra alle kvalificerede bidrag inden for 28 dage efter slutdatoen.

                   Vinderen af ​​en præmie vil blive underrettet (via e-mail) inden for 28 dage efter vinderens afgørelse.

                   Tillad venligst 28 dage til levering til alle priser.

                   Hvis vinderen af ​​en konkurrence ikke kan modtage en præmie af en eller anden grund, eller hvis vinderen efter rimelige forsøg ikke kan underrettes inden for op til 28 dage fra det tidspunkt, hvor vinderen blev bestemt, vil prisen være så høj elimineres korrekt uden yderligere forpligtelser over for vinderen.

                   Kun en præmie pr. Deltager / e-mail-adresse tildeles for hver konkurrence. Vindernes navne er tilgængelige efter anmodning.

                   Vinderens navn kan offentliggøres på vores hjemmeside eller sociale mediekanaler. 

                   20.3 Krav om priser

                   Konkurrencepræmier / billetter kan være begrænset til bestemte tidspunkter af året, og medmindre andet er angivet, skal alle præmier kræves inden for seks måneder efter tegningsdatoen.

                   Hvis præmierne leveres af en tredjepart, skal vinderen afklare alle rimelige eller gældende bookinger eller andre formaliteter direkte med denne udbyder. Vi er ikke ansvarlige for handlinger fra nogen anden person eller virksomhed.

                   21. Tilbud / rabatter

                   Sideomfattende / valgt produktrabat

                   Rabat er angivet i indkøbskurven undtagen gaver eller andre kampagner. Det maksimale rabatbeløb eller procentdel afhænger af den respektive kampagne.

                   Graduerede rabatter

                   Rabatten gælder, hvis kravene er opfyldt. Det maksimale rabatbeløb eller procentdel afhænger af den respektive kampagne.

                   Reduktion af rabatter

                   Rabatten reduceres efter en bestemt periode, der er specificeret. Det maksimale rabatbeløb eller procentdel afhænger af den respektive kampagne.

                   Reducerede produkter

                   Rabatten anvendes automatisk på bestemte produkter i henhold til produktsiderne. I nogle tilfælde kan en rabatkode også anvendes, men det afhænger af kampagnen.

                   Gaver

                   Gave (r) føjes automatisk til indkøbskurven, når betingelserne i tilbuddet er opfyldt. I nogle tilfælde skal gaver tilføjes indkøbskurven manuelt. I disse tilfælde gives information.  

                   Gratis fragt

                   Dette fremgår af kassen, rabatten vil være lige så høj som forsendelsesomkostningerne i det respektive land. Forsendelsesomkostninger til andre lande gælder muligvis stadig. 

                   Multi køb

                   Rabatten vedrører det billigste produkt i indkøbskurven, der opfylder betingelserne i tilbuddet. 

                   Undtagelser

                   Gavekort og andre specielt anførte produkter er udelukket fra tilbud. Vi forbeholder os ret til at opdatere listen over produkter fra tid til anden. Der kan maksimalt bruges en rabatkode pr. Ordre.