Nemme morgenmadsopskrifter med Naturecans Smagspulver

Nemme morgenmadsopskrifter med Naturecan Smagspulver

Er du på udkig efter nemme morgenmadsopskrifter, der er sprængfyldt med smag? Vi introducerer vores helt nye smagspuder hos Naturecan. Vores lækre smagspulvere er nemme at blande og kan nydes i en række drikkevarer og måltider for at starte dagen frisk.  

Vores smagspulvere har et højt fiberindhold og er fyldt med velsmagende chokolade og frugt - de fås i tre lækre smagsvarianter: Chokolade, Mango & Passionsfrugt og Hvid chokolade & Kokosnød.

Disse vegetarvenlige pulvere er sammensat af kvalitetsingredienser og er ideelle til folk, der ønsker et strejf af smag på farten. Læs videre for at få de nemme morgenmadsopskrifter, du skal bruge vores smagspuder.

Hvorfor bruge vores fantastiske smagspuluvere?

 • Fås i 3 lækre smagsvarianter
 • Højt fiberindhold
 • Let at blande
 • Velegnet til vegetarer (Mango & passionsfrugt egnet til veganere)
 • Sådan bruger du vores smagspulvere

  Tilsæt 3g pulver dagligt til 300 ml af din ønskede drik eller måltid (f.eks. smoothie, juice, vand, vallepulver). Bland derefter godt og nyd det.

Smagspulver chokolade, mango og passionsfrugt, hvid chokolade og kokosnød

Nemme morgenmadsopskrifter lavet med vores smagspulvere

Læs videre for at finde nemme vegetariske morgenmadsopskrifter med masser af smag.

Opskrift #1: Vegetariske chokoladepandekager

Kombinationen af vores lækre chokoladesmagpulver med din yndlingspandekageopskrift er den perfekte måde at vække dine smagsløg på!

Ingredienser:

 • Naturecan Chokoladesmagpulver (3g)
 • 300 g selvhævende mel (mel med tørgær)
 • 1 spsk. sukker (af enhver art)
 • 1 spsk vaniljeekstrakt
 • 400 ml mælk efter eget valg
 • 1 spsk vegetabilsk olie til madlavning

Forberedelse:

Pisk ingredienserne sammen, indtil der er opnået en glat, tyk dej. Steg med olie ved middelvarme. Serveres med sirup og nyd dem!

Chokoladepandekager med chokoladesmagspulvere
Chokoladesmagspulver

Opskrift #2: Vegansk smoothie bowl med mango og passionsfrugt

Kom godt igennem dagen med denne Insta-berømte blanding af cremede bananer, proteinfyldt jordnøddesmør og vores smagspulver med mango- og passionsfrugtsmag.

Ingredienser:

Forberedelse:

Tilsæt alle ingredienser i en blender og blend dem, indtil de er jævne. Gå et skridt videre ved at smelte mørk chokolade og skære dine yndlingsfrugter ud og lægge dem på toppen. Servér og nyd!

Mango og passionsfrugt smagspulver
 Vegansk smoothie bowl med mango og passionsfrugt

Opskrift nr. 3: Køleskabsgrød med hvid chokolade- og kokosnødssmag.

Tag din klassiske køleskabsgrød et nyt niveau med vores hvid chokolade- og kokosnøddesmagspulver. Vi kan garantere, at dette vil være din favorit morgenmadsopskrift fra nu af.

Ingredienser:

Forberedelse:

Dette er så enkelt som det kan blive. Bland ingredienserne sammen i en glaskrukke. Lad det stå natten over i køleskabet, og så er det klaret - du behøver kun en ske!

Køleskabsgrød med hvid chokolade- og kokosnødssmag
Hvid chokolade- og kokosnød smagspulver

Så der har du det - tre nemme morgenmadsopskrifter med vores smagspulvere fra Naturecan. Vil du prøve, før du køber? Alle smagsvarianter er tilgængelige i 30g-poser (10 portioner), så du kan prøve dem.

Dette produkt er beregnet til at blive brugt sammen med en aktiv livsstil og en afbalanceret kost. Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Opbevares uden for små børns rækkevidde.